Joana Demestre. ART & ARTTERÀPIA.
artterapia, artterapiabcn,arteterapiabcn, waldorf, antroposofia, artesaludable, cancer, malaltiescronicas, artterapiaantroposificabcn,arteterapiaantroposoficabcn,artterapiabarcelona,arteterapiabarcelona,arteterapiaantroposificabarcelona,artterapiaantroposoficabarcelona, arteterapia, artterapia, escultura, dibujo, joana demestre,pigmentos, acuarelas, barro, dibuix, fang, pigments, artbarcelona, escultures, sculpture, esculpturebarcelona, sculpturespain, esculturaespaña, madera, woodcarving,arteenmadera, esculturasmadera,esculturasregalo, esculturasvitral, vitral, vitrall,
22956
post-template-default,single,single-post,postid-22956,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Metamorfosi d’una planta

 

Taller en grup de 8 sessions
Barcelona Gener-Febrer 2018
Tècnica: Pigments en pols

 

Transformar, posar en ordre, aprendre.

En aquest taller d’artteràpia hem pintat una planta o un arbre desde la llavor fins a que ea penseix, fent un paralel.lisme amb els colors, les etapes de la vida i les estacions de l’any.

Quan comencem a pintar ens fixem amb el moviment de les mans, si està ple de vida o és un gest nerviós i intranquil. Els colors utilitzats, són bonics, frescos, rics en matisos, intensos, dèbils. Mijançant el color fem visible la vida emocional. Un cop hem pintat la planta ens preguntarem com és, és robusta, és gruixuda, és fosca, té nusos o bé al contrari és dèbil, delicada, que se l’emporta el vent i com són les arrels, és estable o trontolla i com son les flors, les fulles, són vives, són alegres, n’hi ha moltes.

En cada sessió observem els exercicis i veiem que hi ha aspectes que es van repetint i es poden anar transformant i alliberant allò que és malaltís I transformar-ho en quelcom sanador. La imatge de l’arbre és un reflex de nosaltres mateixes, ens parla de com som, sense judici i d’una manera respectuosa I amorosa.

 

Primera sessió.

 

 Segona sessió

 

Tercera sessió

 

Quarta sessió

 

Cinquena sessió

 

Sisena sessió

 

Setena sessió

 

Vuitena sessió

 

Tots els treballs

 

Alguns comentaris de les participants del taller:

 

“Para mi haber participado en el taller de arteterapia ha supuesto confiar plenamente en Joana y Katia, para dejarme llevar por un recorrido a traves de las etapas de la vida, que me ha permitido conectar con el sentido de la misma y con mis propias vivencias de una forma mas consciente. Un abrazo a la vida.
Os doy las gracias por haberme ofrecido esta bonita experiencia.”

Besos y abrazossssss

 

“Joana i Katia,
Les sessions d’artteràpia m’han permés conectar amb mi mateixa mitjançat el recorregut per les diferents etapes de la vida, durant el procés s’ha revelat la meva vàlua i els aspectes positius de cada etapa. La reflexió m’ha permés aprofundir en com vull viure les etapes següents i quins aspectes de mi mateixa voldria pulir.

Una abraçada a totes dues i fins aviat.”

 

Taller impartit per Katia Gebeelen i Joana Demestre