Joana Demestre. ART & ARTTERÀPIA.
artterapia, artterapiabcn,arteterapiabcn, waldorf, antroposofia, artesaludable, cancer, malaltiescronicas, artterapiaantroposificabcn,arteterapiaantroposoficabcn,artterapiabarcelona,arteterapiabarcelona,arteterapiaantroposificabarcelona,artterapiaantroposoficabarcelona, arteterapia, artterapia, escultura, dibujo, joana demestre,pigmentos, acuarelas, barro, dibuix, fang, pigments, artbarcelona, escultures, sculpture, esculpturebarcelona, sculpturespain, esculturaespaña, madera, woodcarving,arteenmadera, esculturasmadera,esculturasregalo, esculturasvitral, vitral, vitrall,
22487
post-template-default,single,single-post,postid-22487,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Escultura i Vitrall

 

Des de que vaig començar amb fer escultures sempre volia posar color a la fusta, tenyir-la i crear tons nous… amb el temps he anat veient que la fusta no sempre és amiga dels colors i que no es el mateix llenguatge que el que pot ser un dibuix o una pintura.

 

Fa un parell d’anys vaig pensar que seria bonic unir escultura i vidre, la presència i solidesa de la fusta amb la transperència i el color del vidre, Forces complemetàries una amb l’altre. un binomi perfecte.
Sempre m’han agradat els vitralls, al pis on vaig passar la meva infància n’hi havia un, ara m’encantaria tornar-lo a veure, potser ja no existeix i han transformat el pis en un despatx, o potser si, em queda l’esperança que algú amb sensibilitat l’haurà conservat com un privilegi i un honor de tenir una joia com aquesta.

 

Per Nadal vaig fer un curs de vitralls tècnica Tiffany amb el mestre vitraller Joan Serra Renom de Sabadell.

 

Aqui us presento el meu primer vitrall escultòric… de moment la fusta de base per aguantar el vitrall i anar superant els reptes tècnics  i artístics del vitrall, estic entusiasmada amb el repte i confio en que sortiran objectes meravellosos.

 

Aquest vitrall és pel meu pare que fa poc va fer 80 anys i ell qui m’ha ensenyat a estimar l’art i que hem compartit  hores parlant d’art que tant ens apassiona.

 

És un homenatge a la pintora i artista polifacètica Sonia Delaunay que a tots dos ens agrada moltissim.