Tallers d'artterapia, talleres de arteterapia. Individual i en grup. Artterapia antroposofica, arteterapia antroposofica, Joana Demestre, Joana Demestre arteterapia, Joana Demestre artterapia
Artteràpia, arteterapia, artteràpia barcelona, artteràpia antroposòfica, arteterapia antroposófica, joanademestre, tallers en grup, talleres en grupo, arte saludable, terapia artística, oncolliga, cancer, terapia,fundaciosalutplus, fundaciosalutplussantcugat, malaltiescroniques,
23740
post-template-default,single,single-post,postid-23740,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Fundació SalutPlus. Trobada de color

 

 

Aquí us presento el POST del taller realitzat a la Fundació Salut Plus de Sant Cugat del Vallès que dona Atenció psicològica i a la persona amb malalties cròniques.
Mireu el video dels testimonis de la Fundació salut Plus,

 

A través de l’artteràpia oferim uns exercicis artístics que vagin bé per a tota mena de malalties cròniques :

 

  • Malalties cardiovasculars
  • Respiratòries
  • Càncer
  • Diabetis
  • Malalties mentals
  • Digestives …

 

Oferim un espai saludable a on la persona faci l’esforç de sortir de casa o d’on es trobi per a venir a fer un exercici artístic, Experimentar, expressar, compartir amb la resta de companys i transformar sessió a a sessió a través de l’art. L’artteràpia és un camí d’autoconeixement i expressió, de fer una mirada cap a l’interior que amb la malaltia pot estar molt afectat (tristesa, apatia, soledat, ràbia, dolor … ) i obrir la mirada amb uns altres ulls cap al món que ens envolta.

 

Hi ha dies que les perosnes no es troben bé, d’altres que els hi han donat una notícia que no els agrada sobre la malaltia, d’altres que ningú els pot portar perquè van amb cadira de rodes. Mirem de compartir, ajudar-nos uns amb els altres i pintar. Mitjançant l’artteràpia mirem d’acollir i compartir, transformar-ho en quelcom sanador i amorós.

 

En aquest taller hem pintat moments del dia quan surt el sol i quan es pon. Hem experimentat amb el color i les seves lleis i saviesa, hem descobert que cada color te el seu llenguatge i que cada moment del dia i de la nit respon a un ritme i a un ordre, hem descobert que els colors busquen companyia i quan es troben amb la llum i la foscor surten tonalitats meravelloses.

 

Per a mi ha sigut un taller molt bonic i fàcil de portar, entre tots fèiem el taller dia a dia. Les persones que l’han realitzat han estat totes elles amb una actitud molt oberta, amorosa i respectuosa, amb ganes d’experimentar i transformar a través de l’art, dels colors i les formes de la natura com a gran font d’inspiració i saviesa. Això m’ha fet molt feliç i m’ha donat molta alegria, m’he sentit molt ben acollida. He après que malgrat les dificultats que a vegades ens posa la vida, i que molts del grup pateixen, podem mirar endavant si ens ajudem uns amb els altres i compartim el que ens passa. L’art es un bon camí per fer-ho.

 

Gràcies

 

 

Alguns exercícis …

 

 

Alguns moments pel record …

 
 

Fundació SalutPlus

Xalet Negre

Dijous de 15:45h a 17:15

Maig-Juny-Juliol 2019

 

Amb la Col.laboració de Clàudia Massé. Directora i Psicòloga de la Fundació Salut Plus.