Joana Demestre. ART & ARTTERÀPIA.
artterapia, artterapiabcn,arteterapiabcn, waldorf, antroposofia, artesaludable, cancer, malaltiescronicas, artterapiaantroposificabcn,arteterapiaantroposoficabcn,artterapiabarcelona,arteterapiabarcelona,arteterapiaantroposificabarcelona,artterapiaantroposoficabarcelona, arteterapia, artterapia, escultura, dibujo, joana demestre,pigmentos, acuarelas, barro, dibuix, fang, pigments, artbarcelona, escultures, sculpture, esculpturebarcelona, sculpturespain, esculturaespaña, madera, woodcarving,arteenmadera, esculturasmadera,esculturasregalo, esculturasvitral, vitral, vitrall,
22657
post-template-default,single,single-post,postid-22657,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Artteràpia. Grup de Dones de Montgat.

 

Tardor 2017. Montgat (Barcelona)

1er de dia sessió d’artteràpia.
Tot dones, ilusionades i a la espectativa del que passarà. Totes amb alguna cosa q sanar, unes mes tímides, altres més obertes. Ens ajudem unes a les altres, algunes no han pinta mai i menys amb les mans que ens hem tacat de colors. el resulta molt bonic, caduscuna el seu arbre, unic i això ningú els hi podrà treure. La setmana que ve més.

 

 

2n dia de sessió d’artteràpia.
Continuem l’exercici. Començen a sortir les pors… el jo no se dibuixar, el jo no se que fer… a mi em quedara malament. Deixar que passi … superem l’obstacle, que surti el que surti, algunes conecten amb el seu passat, d’altres amb el seu present i d’altres amb el seu futur … el resultat es el de menys! compartim vivències … ningú ens posarà nota.

 

3era sessió d’artteràpia.
Avui hem acabat l’exercici que ha durat tres dies. Dibuixar un final feliç recordant el dibuix del dia anterior. Silenci, fins que les mans han conseguit trencar la barrera del ppaer en blanc i començar a pintar … connexió … preguntes … compartir … trasformar. Cadascuna en el seu moment biogràfic, soletat- silenci-pau-acceptació-coratge-amor- Gran dia terapèutic per a totes nosaltres!! Aquí foto del recull dels tres dies. Pigments en pols sobre paper.

 

 

4rt dia de sessió.
A través del fang descobrim una altra manera de connectar amb l’art, on es treballen aspectes ben diferents que quan ho fem amb el color o el dibuix. El fang ens dóna calor, ens centra, ens calma… tot un repte! El fang va molt bé per fer exercicis en grup…. el fang costa, a vegades molt i a vegades hi entrem de seguida, es fa estimar a poc a poc.

 

6è dia de sessió.
Treball en aquarel.la. Per primera vegada les dones del grup agafaven el pincell i pintaven amb aquesta tècnica… que no és gens fàcil! elles ho van disfrutar molt i el resultat espectacular!!!

 

 

7è dia de sessió
Les dones que la setmana passada van pintar els colors freds, aquesta setmana van pintar els colors càlids. Dels vermells als blaus, els taronjes, els grocs, els verds, els liles, infinitat de tots, cada persona els seus. preciosos tots, tots!

 

 

8è dia de sessió
Pintar en grup te el seu que… unes pinten més ràpid, d’altres ens embruten el nostre dibuix, una fa un dibuix preciós i un altre xerra tota l’estona… respectar, escoltar, fluir, expressar …. veure la nostra actitud respecte el grup ….un ventall de possibilitats! Aquí en teniu una mostra. Últim treball del taller d’artteràpia que ha durat 8 sessions.

 

 

Després va fer una exposició a la biblioteca de Montgat amb els treball realitzats per les dones. Aquí van unes fotos del día de la inauguració

 

 

 

Amb ram de flors inclòs!!

 

 

Inifinatement agraïda. Gràcies a totes noies i a les meves compis Glòria i Ana.

 

i les opinions ….:-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Taller impartit per Joana Demestre amb l’ajuda de l’Ana Labazuy